Hae tästä blogista

lauantai 22. lokakuuta 2011

February Lady Sweter


Malli:  February Lady Sweter
Lanka:  Novita 7-veljestä
Menekki:  715 g
Puikot:  4
Koko:  M

Tämän aloitin jo joskus talvella, välillä unohdin koko työn, oli kai jotai mielenkiintoisempaa. Ohjeessa on lyhyemmät hihat ja koko takki lyhyempi, sovelsin siis tässäkin kuten usein muulloinkin.  Oma takki peittää takamuksen reilusti. Ihan kelvollinen tuli. Tällaisen paksun takin käyttö on tosin aika rajallista. Sisällä kuuma, takin alla hankala paksuutensa vuoksi, mutta kai sille joskus käyttöä on. Kun ei ole mitään pintamuotia, kestää malli aikaa paremmin.
Ohjeessa oli 3 nappia, itse laitoin 4 kpl. Jossain kohdassa mokasin ja napitus on ”miesten napitus”. Mutta olkoon, kieltämättä outoa laittaa napit kiinni kun nappilista on ”väärin päin”. Nappeihin olen tyytyväinen. Tilasin ne joskus Rellanalta, mutta taitaa niitä saada suomestakin, tulee aina oikean värinen.Tämä on malli joka on jo ”kaikilla”, ja nyt sitten minullakin. Suomenkielisen ohjeen löysin Kristiinan blogin kautta. Malli on aika helppo tehdä puutteellisellakin kielitaidolla, kuten minulla.
Kesän aurinkoisina päivinä jo ehdin unohtaa että suomessa on puoli vuotta sellaista aikaa jolloin on lähes mahdoton saada kunnon kuvia. Joskus se on hyvä, jos työ ei ole kovin onnistunut, mutta nyt olen tyytyväinen työhön, kuviin en.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti