Hae tästä blogista

sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Silkkilankaa Kiinasta


 Monta työtä kesken, mutta valmista ei tule. Koko viime vuoden tein lähes kaikki tekeleeni joulumyyjäisiin töihin, nyt on sitten pää pinkeänä kaikesta mitä haluan tehdä itselle, eikä malta tehdä loppuun vaan aloittaa aina vaan uutta. Tai ei minua kukaan mitään myyjäisiä pakota pitämään, mutta kivaahan sekin on. Koska ei ole mitään valmista, esittelen uudet IHANAT lankani jotka tilasin Kiinasta. Kaikki varmasti tietää miltä tuntuu kun jokin on silkkistä, nämä langat tuntuu juuri siltä. 35% villa, 5% Kašmir-villaa ja 60% silkkiä. Myyvät Baby ja sukkalankana näitä, ajattelin tehdä näistä itselleni kesävillasukat. Tilasin ensin kokeeksi 2 kerää, mutta kyllä lisää on saatava. En tiedä mitä tällaiset langat - jos vastaavaa on edes täällä myytävänä -  maksaisivat, mutta kallista ei ollut, 3,10/kerä, eikä postimaksuja. Muutakin ”tarpeellista” olen tilaillut, mutta eivät ole vielä tulleet, langat kestivät tulla n. 1,5 viikkoa.

Täältä näitä voi tilata: http://search.eim.ebay.fi/?elc=45&kw=Skeins+Wool+Cashmere+Silk+Baby+Yarn+&ect= Kurssivaihtelusta johtuen - kai - ovat nyt vielä muutaman sentin halvempia. 

Jos tilaat, huomaa että joskus on 2, joskus 4 kerää kerralla, hinta on silloin koko satsista. Jotkin myyjät veloittavat postikulut, toiset ei. Taitaa myös tulla halvemmaksi kerää kohden jos tilaa esim. 4 kerän satsi, kun 2 x 2 kerää. Tämä on nyt vaan yhden myyjän sivu, mutta uutta tavaraa löytyy, ihan niin kauan kun selata viitsii. 


1 kommentti:

  1. Jahas, taitaa olla aika luksus-tuntuista:) Kyllä sitä pitää itselleenkin tehdä ja just semmosta ku haluaa ja just niin hyvästä ja ihanasta langasta ku mieli tekee. Jalkasi ovat ansainneet nämä sukat.

    VastaaPoista