Hae tästä blogista

lauantai 1. maaliskuuta 2014

Sukat - silkkisukat Kiinanlangasta koko 38
Puikot: 2,5

Koko 38

Menekki: 85 g

Ihan pesusukkaa taas veivasin. Aloitus 56 silmukkaa 2 oikein, 2 nurin, 50 kerrosta. Sileää 10 kerrosta. Vahvistettu kantapää, jako 9-10-9. Kantapäästä laskien 60 kerrosta suoraa. Sädekavennus.


Valitettavasti tosi kiva työkaveri lähti uusille urille, ajattelin jotain kivaa tehdä. Sen tiedän että hänen lempiväri on turkoosi, ja varpaatkin aina kylmät. Mitäs sitä sitten muuta kun sukat. Tuntui olevan mieluisat, sopii kuulemma hyvin sisustukseenkin, kun sohvalla köllöttelee turkoosit sukat jalassa.

* Tässä linkissä on myynnissä 6 kerän satsi, itse olen ostanut huutokaupan puolelta 3 kerän satseja. Epäloogista, mutta niin tulee halvemmaksi. Ostin huutokaupasta 3 kerää hintaan 3,83, eli 1,27 kerä. (Linkki voi hävitä, koska Ebayssä tapahtuu koko ajan, mutta löytyy esim. haulla "Silk Yarn Aqua C15")

3 kommenttia:

 1. Kauniit sukat <3
  Kuinka tuo lanka käyttäytyy pesussa,,,,,ajattelin vaan kun on muutama kerä itselläkin, mutta en ole vielä tehnyt niistä sukkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pesuohjeessakin taidettiin luvata että voi pestä koneessa. No, luvattiin tai ei, koneeseen heitin 40 asteeseen. Ei mennyt miksikään. Kerran olen pessyt, eiköhän ongelmat olisi ilmenneet heti jos niitä tulisi. Siis koneeseen vaan, ei tapahdu muuta kun tulevat puhtaaksi.

   Poista