Hae tästä blogista

keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Pusero - Novita Tahitista


Lanka: Novita Tahiti

Puikot: 6

Menekki: 420 g


Kuten tunnettua minulla on lankaa varastossa, ehkä vähän yli oman tarpeen. Siitä seuraa se, että löytyy myös näitä vuosikertalankoja, Tahitia ei kai ole ollut myynnissä vuosiin, ellei sitten satunnaisesti jotain tarjouseriä. On paljon asioita joita en ymmärrä, yksi niitä on se, että miten toiset onnistuvat ottamaan blogeihinsa toinen toistaan upeampia kuvia.  Ette kyllä usko, mutta tämä on – ainakin minun mielestäni – ihan nätti päällä, vaikka kuvasta sitä ei voi mitenkään päätellä.  Voisihan niitä kuvia ottaa itsestään kuvattava vaate päällä, mutta ajatus on sen verran vieras, että olkoon.

Varsinaista ohjetta ei minulla tähän ollut, vähän vinkkiä katsoin Novitan kevät 2005 lehdestä malli 25. Kaula-aukkoon tein rapusilmukoita. Tänä kesänä minulla näkyy olevan oikein putki päällä näiden puuvillaisten tms. puseroiden kanssa. Nämä 3 tänä kesänä tehtyä ei ole minkään muodin mukaisia – kuten ei muutkaan vaatteeni – niitä voi pitää ainakin mallinsa puolesta vaikka monta vuotta.

Kun teen putkeen villasukkia, haikailen muiden käsitöiden perään, nyt tekee taas mieli palata sukkien pariin. Sehän sopivaa hellepäivän hommaa, villasukan neulominen.