Hae tästä blogista

sunnuntai 4. tammikuuta 2015

4.1.2015

Meinasi unohtua tämä vuodenvaihteen raportointi.

Lankavarasto 31.12.2014
97,415 kg

Ostettu lankaa vuonna 2014
8,675 kg, rahaa käytetty 172,80 €.

Neulottu
9,380 kg
72 työtä valmistunut. Näistä sukkia 46 paria, isoja ja pieniä.

Vähän ihmetyttää tuo lankojen ostohinta ja –määrä, mistä se oikein tulee, kun enhän minä lankoja osta!
Kaapit on täynnä lankoja, mitäs sitä uutta ostamaan.

*****


Vaikka tämä blogi voittaisi vuoden tylsin blogi kilpailun koska vaan, silti on ollut ilahduttavan paljon kävijöitä, kiitos kaikille!!! Huomaan että sukkien ”ohjeet” kiinnostaa, vaikka eihän ne mitään ohjeita ole, mutta vähän vinkkiä silmukoista ja kerroksista. Kaipa niistä jotain iloa on, koska niitä paljon käydään katsomassa. Niitä saa ihan vapaasti käyttää, mutta jokainen omalla vastuulla. Sellaisen olen itse huomannut, että jos sukka on pitkään odottamassa ne ”vetäytyy”. Eli valmiina sukka saattaa olla kokoa 43 ja muutaman kuukauden päästä 42 tai peräti 41, vaikka en niitä mitatessa mitenkään venytäkään. Sukkani on aina ihan perusmallia, koska teen niitä myyntiin. En halua syytöksiä tekijänoikeusjutuista. Jos teen ihan ohjeen mukaan, on se sitten omaan käyttöön tai lahjaksi. 

4 kommenttia:

 1. Woi Wiktoriina, sun lankavarasto on ihan mahdoton! Näyttää siltä, että kulutat sen verran kuin ostat ja varasto ei juurikaan pienene. Noh, en mä tätä moitteena tarkoita, kunhan mainitsin;)
  Ihan oikein kirjoitat, että sun sukat kiinnostaa. Ainakin yks mun kaveri käy usein kurkkaamassa vinkkiä. Vaikk ne on ihan tavallisia niin kuitenkaan ne ole. Ja ne on aina niin siistejä ja viimeisteltyjä. Kiva katsoa kaunista.
  Hyvää, antoisaa ja sukkamaista uutta vuotta Sinulle.

  VastaaPoista
 2. Perussukkien ystävälle blogisi on mainio inspiraation lähde! Minäkin yleensä neulon ihan tavallisia sukkia, mutta aivan samalla mallilla ei pitkään jaksa vääntää. Siksipä usein ihan vain selailen kuviasi ja kas: uusi idea on napattu mukaan!

  Mukavaa neulevuotta 2015

  t. Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Se on mukava jos löydät näistä "harmaista" sukista ideoita.

   Poista