Hae tästä blogista

lauantai 6. helmikuuta 2016

Sukat Novita Nallesta koko 37 - pitkät ja lyhyet



Lanka: Novita Nalle
Puikot: 3
Koko: 37
Menekki: Lyhyet 90 g - pitkät 135 g

Pitkät: aloitus 76 silmukkaa, 1 oikein, 1 nurin, 16 kerrosta. Neulo sileää 40 kerrosta, aloita kavennukset. Kavenna joka 5. kerros 1. puikon alussa ja 4. puikon lopussa. Kavenna kunnes silmukoita on jäljellä 56, tasoita silmukat niin että joka puikolla on 14 silmukkaa (kavennukset tehtiin vain 1. ja 4. puikolla). Vahvistettu kantapää, kantapääjako 9-10-9. Neulo suoraa 50 kerrosta kantapäästä laskien. Sädekavennus.

Lyhyet: 64 silmukkaa, 1 oikein, 1 nurin 8 kerrosta. Raidoitus 8 kerrosta. Neulo sileää 10 kerrosta, aloita kavennukset. Kavenna joka 6. kerros, kunnes on jäljellä 56 silmukkaa, 14 s./puikko. Neulo varsi sopivan mittaiseksi. Vahvistettu kantapää, kantapääjako 9-10-9. Neulo suoraa kantapäästä laskien 50 kerrosta. Sädekavennus.

*****


Hämmästyksekseni kuulin että on olemassa ihminen jolla on 1 villasukkapari, ja niitäkin piti käyttää säästellen, vain tosi tarpeeseen. Asia oli korjattava pikaisesti. Kyselin väri- ym. toivetta, vastaus oli että tee yllätyssukat. Tämmöset tuli. 



1 kommentti:

  1. No jopas jotakin että vain yhden villasukat. Onneksi satuit kuulemaan ja korjasit asian.
    Tiedoksi, että kyllä näin eläkkeellä on tosi kiirusta, ei jouda netissä roikkumaan. Kun en ehdi käsityötäkään tehdä kaikkia mitä haluaisin vaikka en kyll paljon muutakaan tee. Aika vaan menee jonnekin.

    VastaaPoista