Hae tästä blogista

lauantai 1. lokakuuta 2016

Unisukat bambulangasta - koko 45Lanka: Kiinasta tilattu bambulanka
tiheys ehkä 30 s/10 cm
Puikot: 2,5
Menekki: 90 g
Koko: 45

Aloitus 80 silmukkaa, 2 oikein, 2 nurin, 60 kerrosta, 20 silmukkaa/puikko. Kavenna 2 silmukkaa/puikko = 18 s/puikko. Neulo 10 kerrosta sileää. Kantapää sileää neuletta, kantapääjako 12-12-12. Neulo suoraa 60 kerrosta kantapäästä laskien.


Tein aikoinaan itselleni samasta langasta unisukat. Mies halusi samanlaiset. No, aikaa vierähti ennen kun sain tehtyä. Onhan nämä vähän huvittavan näköiset, ei niin miehekäs väri. Vaihtoehtoja oli valkoinen, kirkas vihreä tai tämä, itse valitsi tämän värin. Kuvassa aika surkean näköiset, mutta jalassa näyttää ihan sukilta, ja mieleiset tuntuu olevan.

1 kommentti:

  1. Mä oon nyt tehny kahdet tämmöset tavalliset sukat mutt ei niitä vaan koskaan tule samanlaisia. Ku ei ole sitä rutiinia niin jotain menee aina erilailla. Esim. montako silmää tulee poimittua ja miten päin. Kavennanko kärjessä ekaks 4 vai 5 kerroksen välein, vai miten jne.
    Sun sukat on Aina niin tasaset ja siistit ja hienot. Noh, jos mä kevääseen mennessä vielä muutamat teen niin ehkä jo alkaa sujuun. KÄrjestä alkaen ja pyöröllä on sitt ihan eri juttu, väkisin tulee pari samax ja koko just mulle sopiva. Muun kokosia en oikein osaakaan silleen tehdä.
    Hyvää loppusyksyä sulle ja siipalle.

    VastaaPoista