Hae tästä blogista

perjantai 6. tammikuuta 2017

Vuoden 2016 tilastot

Vuosikatsauksen aika…

Lankavarasto 31.12.2016
94,940 KG

Ostettu ja saatu lankaa vuonna 2016
8,490 kg, rahaa käytetty 133,50 €.

Neulottu
8,565 kg

72 työtä valmistunut. Näistä sukkia 60 paria, isoja ja pieniä, koot 17-52 ja kaikkea siltä väliltä.

Kuten näkyy, en paljon muuta ole tehnyt kun sukkia, lähes kaikki tilaustöitä. Yksi tilaa, toisen keksii, mulle kanssa, sitten haluaa puolituttu ja vielä sen kumminkaima. Toisaalta sukkia kiva neuloa, kun ei tarvitse mitään miettiä, mutta toisaalta joskus olisi kiva vähän miettiäkin. Vuoden 2017 jatkan vielä sukkien neulomista tilauksesta, jos kysyntää on, sitten opettelen sanomaan ”ei”.

Vuosi 2016 oli poikkeus! Neuloin enemmän kun ostin lankaa! Lisäksi lankavarasto on pienentynyt vähän siksikin koska osan langoista olen myynyt. Joskus on tullut tehtyä virheellsiä värivalintoja tai jotain lankaa jäänyt jostain projektista yli tms. Jatkakoon uutta elämää jonkun toisen puikoilla. 

*****Kiitos kaikille kävijöille, tulkaa tänäkin vuonna käymään!

2 kommenttia:

  1. Hyvää alkanutta vuotta!
    Minä en ole koskaan punnannut paljonko minulla on lankaa, mutta nyt jo toinen vuosi peräkkäin kun lankamäärä on vähentynyt noin 15 kiloa ja vieläkin sitä on liikaa. Noin tarkkaa kirjanptoa en ole pitänyt kuin sinä, mutta lankalaihistelijoihin olen kaksi vuotta kuulunut. Nyt alkaneena vuonna en taida lähteä enää ryhmäläisenä matkaan.

    VastaaPoista
  2. En minäkään tarkkaa kirjanpitoa pidä sen vuoksi, että tietäisin paljonko lankaa on. Mutta jos kaikki tiedot ei ole tallessa, en myöskään tiedä mitä lankaa minulla on, ja kuinka paljon ja missä. Ja on tästä sekin hyöty, että perilliselle olen sanonut, että perunkirjoitus on helppo tehdä kun tulostaa excelin koneelta jossa on kaikki langat, siinä se sitten on melkein kaikki omaisuuskin. Mutta kyllä se niin on, että jos tarvitsen lankaa sukkia varten, en mene lankavarastolle vaan koneelle ja katson sieltä mitä on ja mistä se löytyy, ei tätä melkein 100 kiloa muuten hallitse.

    VastaaPoista