Hae tästä blogista

maanantai 7. elokuuta 2017

KesämaaluksiaEihän se ole kesä, eikä mikään, jos ei jotain maalaa. Viimekesänä maalasin pöydän ja yhden tuolin, jotka ovat parvekkeella. Syksy yllätti, ja toinen tuoli jäi maalaamatta. Asia on nyt korjattu. Ostin aikoinaan 4 tuolia ja pöydän jostain tarjouksesta, taisin maksaa kaikista 24 euroa. 2 tuoleista on jo muuttanut appivanhempien mökille. Ostin uuden kankaan tuoleihin. Kangas on jotain homesuojattua ja ties mitä, lisäksi maalit, kaikki tarvikkeet  maksoi enemmän kun kaikki kalusteet aikanaan. Lisäksi nämä kalusteet on parvekkeella, jossa ei oikeastaan kukaan koskaan ole, kun on olemassa terassikin, jossa vähän enemmän tilaa. Ei mitään järkeä, mutta mitä väliä.

Lisäksi maalasin yhden pöydän joka on ulkona sään armoilla. Alunperinkään se ei ole ollut mikään laatupöytä, mutta on kelvannut terassille grillauksessa apupöytänä.


Löysin kirppikselta vanerilokerikon, sen alkuperäisestä käytöstä ei ole tietoa, hinta huima 1,50 euroa.  Keksin sille heti uuden käyttötarkoituksen. Koska se oli puunvärinen, lakattu, sehän pitää tietysti maalata! Pinnassa oli lakka, tiesin oikein hyvin, että se pitää ensin hioa, mutta koska lokerot on niin pieniä, että hiomakone ei olisi ollut paras vaihtoehto, en käsin alkanut sitä hiomaan. Tiesin riskin, mutta ei kun maaliruisku laulamaan. No niinhän siinä kävi, että lakka vähän tulee paikoin läpi, mutta kun se ei näy, sitä ei ole olemassa. Mutta kyllä kelpaa oikein hyvin tarkoitukseeni, nyt on lankarullat kaikki samassa paikassa ja näkyvillä.


1 kommentti:

  1. Aikamoinen lankavalikoima. Nyt on hienosti esillä ja käsillä.

    VastaaPoista