Hae tästä blogista

maanantai 22. huhtikuuta 2013

Domino-peitto


Lanka: Sirdar Yo-Yo
Puikko/koukku: 4,5
Menekki: 800 g
Malli: Oma/Domino

No tulihan se valmiiksi!!! En edes muista koska tämän olen aloittanut, mutta vuosi oli 2011. Tälle peitolle ei ole minkäänlaista tarvetta, mutta koska joskus jossain mielenhäiriössä ostin 2 kerää Yo-Yo lankaa, pitihän siitä jotain tehdä. Joskus haksahdan, mutta hyvin harvoin ostan lankaa jossa on akryylia, Tässä akryylia 74% polyesteriä 12%, mutta on sentään 14% villaa. Kyllä minä ymmärrän että tehdään vaikka matto jostain muovikuteesta, mutta että ”villalanka”, muoviahan se akryyli on. Lisäksi yleensä käy niin että työ saman tien nyppyinen ja kuluneen ja käytetyn näköinen. Kun ison työn tekee, on kiva jos se myös säilyy hyvänä. No, itsepähän langan ostin. Vaikka täytyy sanoa, että kyllä se lämpöiseltä tuntuu, mistä sitten johtunee.

Mallina oli Domino. Ihan vaan suoraan posottelin, kun palakerros tuli valmiiksi, aloitin oikealta taas uuden. Värejä en mitenkään suunnitellut, tuli vaan tommonen.  Reuna vähän kihartaa, mutta muuten olen aika tyytyväinen peittoon. Yksi ruuturivi olisi voinut olla leveydessä lisää, mutta kun lanka riitti vaan tähän kokoon.

Pari työtä pitää saada vielä valmiiksi, sitten pääsen taas Afrikankukkien kimppuun. Jotain olen löytänyt kirppikseltä, ja täytyy tunnustaa, pari kerää ostin ihan varta vasten väriläikäksi. Vaikka olin pyhästi luvannut etten jämälankapeittoon uutta lankaa osta – mikä jämälankapeitto se on johon lankaa ostetaan…?
Kummassakaan kuvassa ei ole oikeita värejä, ehkä tuo grillinpeittokuva on lähinnä oikeaa.

2 kommenttia:

  1. Ihana on Peitto! Kannatti kyllä tehdä valmiiksi! Ja nuo edellisen postauksen Afrikankukkapannulaput ovat mainioita,eipä tuo idea ole käynyt mielessäkään,minä olen noita kukkia tehtaillut neliöiksi,ja edelleen peitoksi.... Kuulin että jälkikasvusikin oliAfrikankukka-opissa :) Ihanaa,innostus leviää...

    VastaaPoista
  2. KIITOS ylläristä!
    Tää peitto on kiva, mä oon koittanut tota dominoa mutt ei ollu mun juttu.

    VastaaPoista