Hae tästä blogista

sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Polvisukat Novita Nallesta koko 40
Lanka: Novita Nalle
Puikot: 3
Menekki: 130 g
Koko: 40

Aloitus 76 silmukkaa, 2 oikein, 2 nurin, 16 kerrosta. Neulo sileää 15 cm n. 40 kerrosta, aloita kavennukset. Kavenna joka 5. kerros 4. puikon lopussa, kun puikolla on 3 silmukkaa tee ylivetokavennus, neulo 1 oikein. 1. puikon alussa, neulo 1 oikein, neulo 2 oikein yhteen. Kavenna kunnes on jäljellä 56 silmukkaa. Neulo näillä silmukoilla kunnes varren pituus on 33 cm (tai haluttu pituus). Tee vahvistettu kantapää. Kantapääjako 9-10-9. Neulo suoraa kantapäästä laskien 54 kerrosta tee sädekavennus. Sädekavennuksessa kavennusten väliin jää yhtä monta kerrosta kuin on silmukoita kavennusten välissä, tässä tapauksessa tein aina yhden kerroksen vähemmän.


Nämä sukat oli tilaustyö, tai ainakin pontevan vihjailun tulos. Sukilla oli palautusoikeus, eipä ole tullut takaisin ja tilillekin tuli enemmän rahaa kun pyysin, olivat kai sitten mieleiset. 

2 kommenttia:

  1. Kauniit tuli " vihjailu-sukista" :) Minusta on mukavaa,kun sinä laitat usein ohjeet mukaan,täältä voi sitten aina löytää jotain mukavaa :) Noita aikaisempia tossuja aion kyllä kokeilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kehuista! Kiva jos muutkin ohjeista hyötyy. Tai aika ylimalkaisiahan nuo ohjeet on, itselleni niitä lähinnä laitan. Ei tarvitse uudestaan miettiä samaa asiaa kun täältä löytyy. Voihan sitä tietysti arkistoida tekemisensä paperille ja mappeihin, mutta mistä ne sitten löytää kun tarvitsee.

      Poista